Αν αυτό δεν είναι συμμετοή σε πόλεμο, τότε τι είναι;

αφίσα από το Antifa Community και την Εργατική Αντιφασιστική Δράση

Το ελληνικό κράτος έχει πάρει θέση (και) σ’ αυτό τον πόλεμο. Έχει πάρει συγκεκριμένη θέση μάχης πολύ νωρίτερα από τα τέλη του περασμένου Φλεβάρη, όταν και ξεκίνησε η τρέχουσα φάση του πολέμου στην Ουκρανία.

Πήρε θέση μάχης, όταν ενεργοποίησε όλο τον στρατιωτικό και παραστρατιωτικό μηχανισμό του ν’ αλωνίζει και να σκοτώνει μετανάστ(ρι)ες κατά την περιβόητη “κρίση του Έβρου”, πριν δύο χρόνια ακριβώς. Πήρε θέση μάχης, όταν επί ΣΥΡΙΖΑ /AΝΕΛ παραχώρησε, πέραν της Σούδας, τη χρήση του λιμανιού της Aλεξανδρούπολης, της βάσης στην Λάρισα και το Στεφανοβίκειο Βόλου στον αμερικανικό στρατό, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του απέναντι στην Ρωσία.

Το ελληνικό κράτος έχει πάρει θέση σ’ αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο σε-αργή κίνηση εδώ και χρόνια. Κι ο ελληνικός ιμπεριαλισμός ποντάρει σταθερά στην καταστροφή όλης της περιφερειακής περιοχής του, επιχειρώντας να επωφεληθεί, έναντι της Τουρκίας, πάνω στα συντρίμμια: στην Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική και, πλέον, την Ανατολική Ευρώπη. Και δεν πρόκειται να σταματήσει, αν δεν τον σταματήσουμε!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΗ

Antifa Community & Εργατική Αντιφασιστική Δράση